![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Вона не питала нічого. Просто подивилась — і почала говорити. Я слухав і стискав кулаки, бо всередині все кричало: “Звідки ти це знаєш?”
Вона називала не тільки її ім’я. Вона описала, що відчуває жінка, яку я кохаю. Те, про що я міг лише здогадуватись. Те, що я боявся навіть уявити. Я не прийшов до Матрони просити повернення. Я вже здався. Я хотів просто зрозуміти — що з нею сталося? Чому раптом все змінилось, ніби хтось викинув нас обох із власного життя? Вона не пояснила нічого — просто зникла, ніби любов ніколи не жила між нами. І ось тоді з’явилась Матрона. Її тиша — голосніша за крик. Її погляд — глибше за будь-яке “чому”. Вона сказала: “Ця жінка не зникла. Її винесли. Вона кричить всередині — але ти не чуєш, бо говориш із тим, ким її зробили.” Я злякався. Бо це було так влучно, що аж боліло. І знаєш що? Я не шукав її після цього. Я не писав, не чекав. Просто відпустив. І саме тоді — вона постукала. Сказала: “Я не знаю, що зі мною було. Я втратила себе. А тепер — хочу знову тебе чути.” Матрона не повертає людей. Вона пробуджує душі. І якщо ви читаєте це — значить, у вас ще є шанс. ЇЇ телефон +380630228999 вайбер/ватсап |
|
|||
|
|||
![]()
Недавно обратилась к Елене за гаданием, потому что в жизни был очень трудный момент — не знала, куда двигаться дальше, всё было в каком-то тумане. Елена приняла меня с теплотой, сразу почувствовалась её добрая энергетика. Она говорила спокойно, уверенно и всё попадало в точку — описала мою ситуацию точно, без наводящих вопросов. Рассказала, чего стоит остерегаться, на что обратить внимание и даже подсказала, как себя вести с определёнными людьми. Мне это очень помогло, особенно в личной жизни — я реально почувствовала, как будто всё встало на свои места.
Очень советую Елену всем, кто запутался или ищет ответы. Она не просто гадает — она реально чувствует человека. Огромное ей спасибо! Телефон Елены: +38 0505007019 |