Форум Германии

Вернуться   Форум Германии > Форум Германии для рускоязычных. > Основной раздел форума Германии

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый Вчера, 12:04
ValeraG2 ValeraG2 вне форума
Junior Member

Вона не питала нічого. Просто подивилась — і почала говорити. Я слухав і стискав кулаки, бо всередині все кричало: “Звідки ти це знаєш?”
Вона називала не тільки її ім’я. Вона описала, що відчуває жінка, яку я кохаю. Те, про що я міг лише здогадуватись. Те, що я боявся навіть уявити.
Я не прийшов до Матрони просити повернення. Я вже здався. Я хотів просто зрозуміти — що з нею сталося? Чому раптом все змінилось, ніби хтось викинув нас обох із власного життя? Вона не пояснила нічого — просто зникла, ніби любов ніколи не жила між нами.
І ось тоді з’явилась Матрона. Її тиша — голосніша за крик. Її погляд — глибше за будь-яке “чому”. Вона сказала:
“Ця жінка не зникла. Її винесли. Вона кричить всередині — але ти не чуєш, бо говориш із тим, ким її зробили.”
Я злякався. Бо це було так влучно, що аж боліло.
І знаєш що? Я не шукав її після цього. Я не писав, не чекав. Просто відпустив. І саме тоді — вона постукала. Сказала:
“Я не знаю, що зі мною було. Я втратила себе. А тепер — хочу знову тебе чути.”
Матрона не повертає людей. Вона пробуджує душі. І якщо ви читаєте це — значить, у вас ще є шанс.
ЇЇ телефон +380630228999 вайбер/ватсап
Старый Вчера, 18:18
Irina I Irina I вне форума
Junior Member

Недавно обратилась к Елене за гаданием, потому что в жизни был очень трудный момент — не знала, куда двигаться дальше, всё было в каком-то тумане. Елена приняла меня с теплотой, сразу почувствовалась её добрая энергетика. Она говорила спокойно, уверенно и всё попадало в точку — описала мою ситуацию точно, без наводящих вопросов. Рассказала, чего стоит остерегаться, на что обратить внимание и даже подсказала, как себя вести с определёнными людьми. Мне это очень помогло, особенно в личной жизни — я реально почувствовала, как будто всё встало на свои места.
Очень советую Елену всем, кто запутался или ищет ответы. Она не просто гадает — она реально чувствует человека. Огромное ей спасибо!
Телефон Елены: +38 0505007019
Ответ