Форум Германии

Вернуться   Форум Германии > Форум Германии для рускоязычных. > Основной раздел форума Германии

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый Вчера, 11:45
ОЛЕНА... ОЛЕНА... вне форума
Junior Member

Привіт усім! Я не знаю, як висловити словами те, що я пережила, і ту безмежну вдячність, яку я відчуваю до мага Захара. Моя історія, на жаль, знайома багатьом жінкам. Мій чоловік, моя опора, мій найкращий друг, пішов до іншої. Мій світ було зруйновано в одну мить. Я не могла ні спати, ні їсти, сльози текли рікою. Серце розривалося на мільйони шматочків. Я була на межі відчаю, відчуваючи себе абсолютно самотньою і безпорадною. Друзі радили відпустити та забути. Але як я могла забути людину, з якою будувала спільне життя, мріяла про майбутнє, виховувала дітей? Я пробувала все. Розмови, благання, навіть спроби ігнорувати його дзвінки в надії, що це його поверне. Зверталася до декількох гадалок, але без толку. Нічого не допомагало. З кожним днем ставало тільки гірше.
Тоді одна знайома, бачачи мій стан, розповіла мені про мага Захара. Вона сказала, що він володіє даром яснобачення і може допомогти навіть у дуже складних ситуаціях. Що мені було втрачати? Я була готова спробувати все, аби повернути свою сім\\\'ю. З перших хвилин розмови з Захаром я відчула дивне відчуття спокою і надії. Він не ставив зайвих запитань, а просто почав розповідати те, що бачив. Він описав нашу ситуацію так точно, ніби був присутній при всьому. Це було вражаюче. Захар сказав, що може допомогти, але це вимагатиме часу та моєї віри. Я погодилася без вагань.
Він провів певні ритуали, говорив зі мною про енергетичні зв\\\'язки, про те, як важливо очистити простір і думки. Я дотримувалася всіх його рекомендацій. І знаєте що? Потроху, крок за кроком, ситуація почала змінюватися. Спочатку чоловік став частіше дзвонити дітям, потім почав цікавитися моїми справами. А через деякий час він просто повернувся додому. Це було як уві сні. Він вибачився, сказав, що зрозумів свою помилку, і що нікого краще за нас, своєї родини, у нього немає.
Я досі не можу повірити, що це сталося. Моя родина знову разом. Наше життя наповнилося колишнім теплом і любов\\\'ю. Я безмежно вдячна магу Захару за його допомогу, за його дар. Він врятував мою сім\\\'ю, повернув мені віру в добро і майбутнє. Якщо ви опинилися в подібній ситуації, я щиро, від усього серця раджу звернутися до нього. Номер Захара +380954248510 . Можна писати йому у ватсап, вайбер, телеграм
Старый Вчера, 12:31
TatianaBoyar TatianaBoyar вне форума
Junior Member

Всем привет. Обычно на форумах не пишу, но хочу поделиться опытом — вдруг кому-то будет полезно.
Я обратилась к Патрисии просто «на всякий случай». В жизни был какой-то тупик — личная жизнь стоит, на работе застой, с родными недопонимание. Чувствовала, что как будто живу на автопилоте. Подруга давно советовала Патрисию как ясновидящую, говорила, что «она видит так, как есть, без воды». Я решилась написать — и это было одно из лучших решений.
Патрисия провела гадание по фото и дате рождения. Я думала, будет как обычно: «у тебя сильная энергетика, у тебя завистники» — но нет. Она говорила вещи, которые знала только я. Упомянула момент из детства, который до сих пор меня тянул назад. Угадала, что есть бывший, которого не могу отпустить (и он иногда «снится» — как будто зовёт). Она сказала, что между нами осталась привязка, которую нужно убрать.
Но самое поразительное — она описала мужчину, которого я даже не упоминала. Сказала, что в течение трёх месяцев появится в моей жизни человек, с которым я почувствую внутреннюю безопасность. Спустя полтора месяца это произошло. Сначала я не связала одно с другим, но потом поняла: всё совпадает. Даже детали, которые она называла, внешность, манера общения.
Что мне особенно понравилось — Патрисия не давила, не обещала «золотые горы», а просто точно рассказала, где я сейчас, что мешает, и какие развилки меня ждут. Очень тактично и по-человечески.
Если вы ищете не просто «гадалку с картами», а ясновидящую, которая действительно работает с информацией, а не фантазирует — Патрисию советую от души.
Вот её номер: +375 25 548 94 07
(есть WhatsApp и Telegram, отвечает лично)
Надеюсь, отзыв кому-то поможет. Иногда один разговор с нужным человеком открывает глаза больше, чем 10 лет блужданий в себе...
Старый Вчера, 13:46
IRINNA33 IRINNA33 вне форума
Junior Member

Я не вмію писати правильно. Просто хочу розповісти, що зі мною було.Я думала, що не витримаю. Він пішов. Просто сказав:
«Я більше нічого не відчуваю», і закрив двері.
Ні дзвінка. Ні повідомлення.
Наче викреслив мене зі свого життя.А я залишилась —
з тишею, що душить,
зі страхом засинати,
і з таким болем, що не передати словами.Я зверталась до психолога, до подруг, молилась…
А потім мені сказали про Марфу.
Я довго думала, але наважилась. Просто хотіла хоч якогось пояснення.Коли я прийшла, вона нічого не питала. Просто подивилась і сказала:
«Це не ти винна. Його від тебе відвели. Але ще не пізно. Якщо в серці твоєму є любов він повернеться».Я слухала її і не могла стримати сліз. Вона сказала такі речі… які знати не могла. Все як було. Все що він говорив. І навіть ім’я жінки, яку я
підозрювала, але боялась навіть подумати про це вголос.Вона дала мені слова, які треба читати. Сім днів. Свічка, вода, тиша, молитва.
Я зробила все, як вона сказала.І на сьомий день — він сам прийшов.
Подзвонив, а коли я відкрила — стояв переді мною.В очах — сльози.Сказав, що ніби хтось тримав його далеко, але останні дні він постійно відчував мене. Чув, як я кличу.Ми обійнялись. Просто мовчки.І я зрозуміла, що він повернувся. Не просто тілом — душею.Я не знаю, як це працює. Але я знаю, що без Марфи цього б не було.Вона мені допомогла, коли я вже не вірила ні в що.Дякую вам, Марфо. Від щирого серця.ЇЇ номер +380931150260 viber/WhatsApp/telegram
Старый Вчера, 14:13
OlgaЛ4 OlgaЛ4 вне форума
Junior Member

Сколько слез я пролила , ради своего мужчины . Я его любила больше жизни ,все ради него , а он взял и ушел от меня к другой женщине . Ничего не объяснив , пробыл со мной в отношениях много лет , был любящим заботливым , старался ради наших отношений. У него была хорошая престижная работа .Мы вместе купили дом , стали на ноги . Резко решил уйти , к другой женщине, которая с ним ради выгоды , настраивала его против меня , что бы забрать дом и продать . И оставить меня с нечем , изменился он, стал другим человеком . Я понимала что то здесь не то . Пошла к гадалке Тамаре , разъяснить ситуацию , почему я резко стала для него врагом . Ради этой женщины, он хочет меня уничтожить . Она мне все разъяснила , разложила нашу жизнь по полочкам , всю правду сказала . Сказала что его увели не обычным способом , ради денег . Что она может мне помочь , если я буду делать , то что она мне говорит . Я согласилась , очень его любила , и не хотела что бы наш с ним труд был потрачен на какую-то дивицу . Я делала все что мне говорила Тамара , она работала . Вместе мы добились результата . Он стал меняться звонить, просить прощение за свои поступки . Вернулся тот прежний мой ....
Очень ей благодарна , кому реально нужна помощь , можете сделать диагностику , и сами поймете что у нее есть сила , и она понимает в таким делах .+380933891679 Telegram
Ответ