Форум Германии

Вернуться   Форум Германии > Форум Германии для рускоязычных. > Основной раздел форума Германии

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 06.07.2025, 11:16
VLADIII VLADIII вне форума
Junior Member

Усе почалося з того, що життя йшло шкереберть. Відчуття було, ніби мене тягне на дно якась невидима сила. Робота валилася з рук, стосунки з дружиною стали нестерпними, навіть зі здоров\'ям почалися проблеми. Я був у відчаї. Зовсім не розумів, що відбувається. Одного дня, купуючи овочі на базарі, розговорився з продавчинею. Вона, побачивши мій пригнічений вигляд, запитала, чи все гаразд. Я не стримався і вилив їй свою душу. І тоді вона, з якоюсь особливою теплотою в голосі, розповіла про Олександра. Сказала, що він колись допоміг їй повернути чоловіка в сім\'ю, коли вже зовсім не було надії. Порадила звернутися, бо він чистить від порчі дуже добре. Я написав Олександру у Telegram на номер +380971792179 і домовився з ним про консультацію. Олександр людина з неймовірною енергетикою. Він одразу побачив мій стан і нічого не питав. Він говорив про деталі мого життя ніби читав його як книгу. Вразило дуже. Я попросив про допомогу. Олександр не відмовив і взяв мене в роботу. З кожним днем я відчував, як важкий вантаж спадає з моїх плечей. Це було неймовірно. Здавалося, світ знову наповнився фарбами. Тепер у моєму житті повний порядок. На роботі все налагодилося, з дружиною ми знову щасливі, а здоров\'я покращилося в рази. Я нарешті зрозумів, що це була та сама порча, про яку говорила продавчиня. Я безмежно вдячний Олександру за його допомогу.
Старый 06.07.2025, 11:25
VLADIII VLADIII вне форума
Junior Member

Усе почалося з того, що життя йшло шкереберть. Відчуття було, ніби мене тягне на дно якась невидима сила. Робота валилася з рук, стосунки з дружиною стали нестерпними, навіть зі здоров\\\\\\\'ям почалися проблеми. Я був у відчаї. Зовсім не розумів, що відбувається. Одного дня, купуючи овочі на базарі, розговорився з продавчинею. Вона, побачивши мій пригнічений вигляд, запитала, чи все гаразд. Я не стримався і вилив їй свою душу. І тоді вона, з якоюсь особливою теплотою в голосі, розповіла про Олександра. Сказала, що він колись допоміг їй повернути чоловіка в сім\\\\\\\'ю, коли вже зовсім не було надії. Порадила звернутися, бо він чистить від порчі дуже добре. Я написав Олександру у Telegram на номер +380971792179 і домовився з ним про консультацію. Олександр людина з неймовірною енергетикою. Він одразу побачив мій стан і нічого не питав. Він говорив про деталі мого життя ніби читав його як книгу. Вразило дуже. Я попросив про допомогу. Олександр не відмовив і взяв мене в роботу. З кожним днем я відчував, як важкий вантаж спадає з моїх плечей. Це було неймовірно. Здавалося, світ знову наповнився фарбами. Тепер у моєму житті повний порядок. На роботі все налагодилося, з дружиною ми знову щасливі, а здоров\\\\\\\'я покращилося в рази. Я нарешті зрозумів, що це була та сама порча, про яку говорила продавчиня. Я безмежно вдячний Олександру за його допомогу.
Старый 06.07.2025, 14:26
olgaanikeeva olgaanikeeva вне форума
Banned

По умолчанию Если муж ушёл — не теряйте надежду. Мне помогла бабушка Елизавета с Любой 0661542367

Я прожила с мужем почти 9 лет. Потом — вдруг ушёл. Никаких объяснений, будто стал другим. Мне сказали: есть вероятность магического вмешательства. Я нашла бабушку Елизавету Андреевну — случайно, но это было настоящее чудо.
Бабушка сразу сказала: на нас наведена разрушительная энергетика. Снимала её по фото, молитвами. А Люба — её дочка — работала по любви, помогла через Таро понять, что делать, сделала возврат чувств. Всё было по-настоящему, без запугивания, мягко и с верой.
Он вернулся, плакал, просил прощения. Сейчас у нас в доме снова тепло.
Если вы думаете, что всё потеряно — нет. Есть выход. Он зовётся: 0661542367
Старый 06.07.2025, 16:13
ANTONQ ANTONQ вне форума
Junior Member

Хочу від щирого серця подякувати ворожці Варі за її допомогу в безвихідній ситуації. Моя дружина пішла до іншого чоловіка — це був важкий удар. Я почувався спустошеним, розгубленим і не знав, куди рухатися далі. Багато хто радив «відпустити», але серце підказувало: треба боротися.Про Варю дізнався випадково — натрапив на відгук в інтернеті. Вирішив звернутися, адже втрачати вже було нічого. Спочатку були сумніви, але після першої розмови з Варею я відчув довіру. Вона не обіцяла дива за три дні, але чітко пояснила, що і як робити, провела кілька обрядів і дала важливі поради — як енергетичні, так і життєві.Результат перевершив усі очікування. Через три тижні дружина сама вийшла на зв\'язок. Ми зустрілися, поговорили по душах. Зараз ми знову разом, починаємо все з чистого аркуша. І я точно знаю: без Варі цього б не сталося.Дякую вам, Варю, за те, що ви повернули мені не просто дружину, а сенс життя. Дякую за вашу підтримку, терпіння, силу й мудрість. Те, що ви робите — не просто ритуали, це справжнє диво, яке йде від серця, від глибокого розуміння людського болю та надії.Якщо хтось опинився в подібній ситуації — не впадайте у відчай. Варя справді допомагає. І робить це щиро, від душі.Телефон/Viber/WhatsApp/Telegram —+380632574828
Старый 06.07.2025, 16:14
ANTONQ ANTONQ вне форума
Junior Member

Хочу від щирого серця подякувати ворожці Варі за її допомогу в безвихідній ситуації. Моя дружина пішла до іншого чоловіка — це був важкий удар. Я почувався спустошеним, розгубленим і не знав, куди рухатися далі. Багато хто радив «відпустити», але серце підказувало: треба боротися.Про Варю дізнався випадково — натрапив на відгук в інтернеті. Вирішив звернутися, адже втрачати вже було нічого. Спочатку були сумніви, але після першої розмови з Варею я відчув довіру. Вона не обіцяла дива за три дні, але чітко пояснила, що і як робити, провела кілька обрядів і дала важливі поради — як енергетичні, так і життєві.Результат перевершив усі очікування. Через три тижні дружина сама вийшла на зв\'язок. Ми зустрілися, поговорили по душах. Зараз ми знову разом, починаємо все з чистого аркуша. І я точно знаю: без Варі цього б не сталося.Дякую вам, Варю, за те, що ви повернули мені не просто дружину, а сенс життя. Дякую за вашу підтримку, терпіння, силу й мудрість. Те, що ви робите — не просто ритуали, це справжнє диво, яке йде від серця, від глибокого розуміння людського болю та надії.Якщо хтось опинився в подібній ситуації — не впадайте у відчай. Варя справді допомагає. І робить це щиро, від душі.Телефон/Viber/WhatsApp/Telegram —+380632574828
Старый 06.07.2025, 16:16
ANTONQ ANTONQ вне форума
Junior Member

Старый 06.07.2025, 17:49
МИРОСЛАВА55 МИРОСЛАВА55 вне форума
Junior Member

Когда он ушёл — всё внутри оборвалось. 14 лет вместе, общий дом, дети… И вдруг — другая. Холод, тишина, чужие глаза. Я пыталась бороться, говорить — бесполезно. Он будто перестал быть собой.Я не из тех, кто верит в чудеса. Но отчаяние делает тебя открытым для всего. Мне посоветовали гадалку Полину — с сильной энергетикой и чистым намерением.В отчаянии я обратилась к Полине. Про неё рассказала знакомая — говорила, что Полина сильная, помогает даже в самых безнадёжных случаях. Я пришла с одной просьбой: «Помогите вернуть его. Если ещё есть шанс».Она не обещала золотых гор. Спокойно, уверенно провела обряд. Через несколько дней он начал меняться. Сначала — короткие звонки, потом — взгляд потеплел, потом пришёл.Сейчас мы снова семья. Он словно очнулся от дурного сна. Я благодарна этой женщине за то, что она не дала разрушиться тому, что мы строили годами.Иногда помощь приходит оттуда, откуда не ждёшь. Главное — не бояться её принять.Её контакты +380978641581 Вайбер/ватсап/телеграм
Старый 06.07.2025, 17:50
Junior Member

Когда он ушёл — всё внутри оборвалось. 14 лет вместе, общий дом, дети… И вдруг — другая. Холод, тишина, чужие глаза. Я пыталась бороться, говорить — бесполезно. Он будто перестал быть собой.Я не из тех, кто верит в чудеса. Но отчаяние делает тебя открытым для всего. Мне посоветовали гадалку Полину — с сильной энергетикой и чистым намерением.В отчаянии я обратилась к Полине. Про неё рассказала знакомая — говорила, что Полина сильная, помогает даже в самых безнадёжных случаях. Я пришла с одной просьбой: «Помогите вернуть его. Если ещё есть шанс».Она не обещала золотых гор. Спокойно, уверенно провела обряд. Через несколько дней он начал меняться. Сначала — короткие звонки, потом — взгляд потеплел, потом пришёл.Сейчас мы снова семья. Он словно очнулся от дурного сна. Я благодарна этой женщине за то, что она не дала разрушиться тому, что мы строили годами.Иногда помощь приходит оттуда, откуда не ждёшь. Главное — не бояться её принять.Её контакты +380978641581 Вайбер/ватсап/телеграм
Старый 06.07.2025, 18:06
Junior Member

Старый 06.07.2025, 19:18
NATALIA23 NATALIA23 вне форума
Junior Member

Когда муж ушёл к другой — мир рухнул. Плакала ночами, не ела, не спала. Он будто стал чужим: холодный, безразличный. От отчаяния обратилась к гадалке — последняя надежда.

Она сразу всё поняла. Провела обряд, сказала: «Он вернётся». Я не верила. А через 5 дней он позвонил. Через неделю — стоял на пороге с цветами и слезами на глазах. Сказал, что был как в тумане.

Сейчас он рядом. Смотрит в глаза, держит за руку, как когда-то в начале. Эта женщина спасла мою любовь. Вернула мужа и меня к жизни.

Спасибо ей. От всего сердца. ❤️ тел. +380934370342 вайбер
Ответ

Метки
гадалка, гадалки, гадание, гадания, любовная магия, любовный приворот, любовь, магия, отзывы, отзывы гадалки, отзывы на магов, отзывы на приворот, отзывы о магах, отзывы приворот, порча, приворожить, приворот, приворот на мужа, приворот отзывы, приворот помог, приворот. снять приворот, проверенные гадалки, проверенные маги, рассорка, расссорка, сглаз, сильный приворот, снять порчу, таро, таролог, таролог. экстрасенс, черное венчание, черный приворот, эзотерика, экстрасенс, экстрасенсы