Форум Германии

Вернуться   Форум Германии > Форум Германии для рускоязычных. > Основной раздел форума Германии

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 23.06.2025, 17:28
Ольга О Ольга О вне форума
Junior Member

Я довго мовчала. Навіть подругам не говорила, як боліло. Не тому, що соромно — а тому, що страшно. Страшно визнати: ти ще любиш того, хто більше тебе не торкається. Хто зникав повільно — не в сварках, не в скандалах, а в тиші. День за днем ставав чужішим, холоднішим… поки не розтанув, а я залишилась серед речей, які ще пахли ним.
Про Марфу я дізналась випадково. І чесно — не вірила, що напишу. Але була ніч, келих вина і повне безсилля. Я просто написала кілька слів. А вона відповіла так, ніби знала мене завжди. І одразу сказала: «Ти нічого не розповідай. Я сама скажу». І почала говорити…
Назвала його по імені. Розповіла про його любовницю — ім’я, деталі, які знав лише він. Я завмерла. Вперше за довгий час мені стало по-справжньому страшно — від того, наскільки точно вона бачила моє життя. Але водночас — мені стало легше. Бо хтось нарешті побачив мій біль, не ставив запитань, не сумнівався. Просто сказав: «Я допоможу».
Я просила допомоги — і вона допомогла. Через п’ять днів він прийшов. Просто з’явився. Без пафосу, без великої промови. Сказав тихо: «Я не можу тебе забути. Я намагався — і не зміг».
Я стояла, тримала долонь на грудях, бо серце билося так, ніби знову навчилося жити.
Я не знаю, що зробила Марфа. І, мабуть, не хочу знати. Але я знаю одне: вона бачить глибше, ніж інші. Вона не просто повертає людей. Вона повертає тебе — до самої себе. І якщо ти зараз у темряві — просто знай: вона вже чує твій біль. ЇЇ номер +380931150260 viber/WhatsApp/telegram
Ответ

Метки
гадалка, гадалки, гадание, гадания, любовная магия, любовный приворот, любовь, магия, отзывы, отзывы гадалки, отзывы на магов, отзывы на приворот, отзывы о магах, отзывы приворот, порча, приворожить, приворот, приворот на мужа, приворот отзывы, приворот помог, приворот. снять приворот, проверенные гадалки, проверенные маги, рассорка, расссорка, сглаз, сильный приворот, снять порчу, таро, таролог, таролог. экстрасенс, черное венчание, черный приворот, эзотерика, экстрасенс, экстрасенсы

Опции темы
Опции просмотра
Комбинированный вид Комбинированный вид