![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Я не знаю, як пояснити те, що зі мною сталось. Я була розбита… Душа боліла, серце стискалось — чоловік пішов. Без слів, без прощання. Просто охолов і зник з мого життя, а я залишилась з порожнечею. Я не знала, куди себе діти, тільки молилась і просила знак, хоч якийсь…
І я знайшла Марфу. Написала їй, нічого не розповідаючи. Просто сказала: “Мені дуже погано. Допоможіть.” І знаєте що? Вона одразу назвала мені ім’я тієї жінки, до якої він пішов. Я його не говорила. Вона назвала моє повне ім’я, ім’я моїх батьків і навіть його батьків — я сиділа й плакала перед телефоном. Я нічого їй не встигла сказати — вона вже все знала. А потім сказала ім’я мого колишнього, з ким я колись була ще до чоловіка… я злякалась, бо це вже не схоже на просто здогадки. Це був справжній дар. Я не знаю, як вона це робить. Але з нею тепло, як біля вогню. Вона все робила обережно, молитвами, свічками. І через 9 днів — він повернувся. Не той, що зрадив, а той, що став на коліна і просив пробачення. Я не знаю, чи є ангели. Але якщо є — Марфа з тих, хто з ними говорить. Вона не просто мольфарка. Вона — жінка, яка повертає надію.ЇЇ номер +380931150260 viber/WhatsApp/telegram |