Показать сообщение отдельно
Старый 17.07.2025, 17:38
VIKUSIA VIKUSIA вне форума
Junior Member

Пишу цей отзив, і сльози котяться по щоках. Ніколи б не подумала, що звернуся до ворожки. Завжди вважала це чимось далеким від реальності, але коли душа кричить від болю хапаєшся за будь-яку надію…Ми були разом майже кілька років. Він був для мене всім коханий, друг, сенс життя. Але в якийсь момент усе зламалося. Сварки, образи, а потім… він просто пішов. Без пояснень. Сказав, що розлюбив. Я не спала ночами, не їла, худла просто на очах. Подруги казали забудь, живи далі, але як жити, коли серце рветься на шматки?Я випадково натрапила на сайт, де жінки писали про ворожку Матрону. Подумала черговий обман, але всередині щось тьохнуло. Написала їй. Вона відповіла одразу. Сказала, що між нами сильний зв’язок, але хтось навмисне нас розлучив. Я плакала, слухаючи її слова. Вона ніби бачила мою душу…Матрона провела обряд на повернення, просила кожного вечора запалювати свічку та читати молитву. Я робила все, як вона сказала. Минуло кілька днів. І він написав. Просто... Пробач. Я сходжу з розуму без тебе. Можемо поговорити? Я не могла повірити. Ми зустрілися, він плакав, я теж… Сказав, що весь цей час відчував, що робить помилку, але ніби хтось змушував його піти.Зараз ми знову разом. Він став уважнішим, ніж був колись. Я дякую Богові, долі й Матроні щодня. Не знаю, що було б зі мною, якби тоді не наважилася написати їй…Якщо ви на межі, якщо серце розривається від болю не бійтеся просити допомоги. Матрона не просто ворожка, вона як мати, як янгол-охоронець. Вона справді допомагає.ЇЇ номер +380630228999 вайбер/ватсап