Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 13:36
IRINNA33 IRINNA33 вне форума
Junior Member

Я не вмію писати правильно. Просто хочу розповісти, що зі мною було.Я думала, що не витримаю. Він пішов. Просто сказав:
«Я більше нічого не відчуваю», і закрив двері.
Ні дзвінка. Ні повідомлення.
Наче викреслив мене зі свого життя.А я залишилась —
з тишею, що душить,
зі страхом засинати,
і з таким болем, що не передати словами.Я зверталась до психолога, до подруг, молилась…
А потім мені сказали про Марфу.
Я довго думала, але наважилась. Просто хотіла хоч якогось пояснення.Коли я прийшла, вона нічого не питала. Просто подивилась і сказала:
«Це не ти винна. Його від тебе відвели. Але ще не пізно. Якщо в серці твоєму є любов він повернеться».Я слухала її і не могла стримати сліз. Вона сказала такі речі… які знати не могла. Все як було. Все що він говорив. І навіть ім’я жінки, яку я
підозрювала, але боялась навіть подумати про це вголос.Вона дала мені слова, які треба читати. Сім днів. Свічка, вода, тиша, молитва.
Я зробила все, як вона сказала.І на сьомий день — він сам прийшов.
Подзвонив, а коли я відкрила — стояв переді мною.В очах — сльози.Сказав, що ніби хтось тримав його далеко, але останні дні він постійно відчував мене. Чув, як я кличу.Ми обійнялись. Просто мовчки.І я зрозуміла, що він повернувся. Не просто тілом — душею.Я не знаю, як це працює. Але я знаю, що без Марфи цього б не було.Вона мені допомогла, коли я вже не вірила ні в що.Дякую вам, Марфо. Від щирого серця.ЇЇ номер +380931150260 viber/WhatsApp/telegram