Показать сообщение отдельно
Старый Вчера, 11:43
ОЛЕНА... ОЛЕНА... вне форума
Junior Member

Привіт усім! Я не знаю, як висловити словами те, що я пережила, і ту безмежну вдячність, яку я відчуваю до мага Захара. Моя історія, на жаль, знайома багатьом жінкам. Мій чоловік, моя опора, мій найкращий друг, пішов до іншої. Мій світ було зруйновано в одну мить. Я не могла ні спати, ні їсти, сльози текли рікою. Серце розривалося на мільйони шматочків. Я була на межі відчаю, відчуваючи себе абсолютно самотньою і безпорадною. Друзі радили відпустити та забути. Але як я могла забути людину, з якою будувала спільне життя, мріяла про майбутнє, виховувала дітей? Я пробувала все. Розмови, благання, навіть спроби ігнорувати його дзвінки в надії, що це його поверне. Зверталася до декількох гадалок, але без толку. Нічого не допомагало. З кожним днем ставало тільки гірше.
Тоді одна знайома, бачачи мій стан, розповіла мені про мага Захара. Вона сказала, що він володіє даром яснобачення і може допомогти навіть у дуже складних ситуаціях. Що мені було втрачати? Я була готова спробувати все, аби повернути свою сім\'ю. З перших хвилин розмови з Захаром я відчула дивне відчуття спокою і надії. Він не ставив зайвих запитань, а просто почав розповідати те, що бачив. Він описав нашу ситуацію так точно, ніби був присутній при всьому. Це було вражаюче. Захар сказав, що може допомогти, але це вимагатиме часу та моєї віри. Я погодилася без вагань.
Він провів певні ритуали, говорив зі мною про енергетичні зв\'язки, про те, як важливо очистити простір і думки. Я дотримувалася всіх його рекомендацій. І знаєте що? Потроху, крок за кроком, ситуація почала змінюватися. Спочатку чоловік став частіше дзвонити дітям, потім почав цікавитися моїми справами. А через деякий час він просто повернувся додому. Це було як уві сні. Він вибачився, сказав, що зрозумів свою помилку, і що нікого краще за нас, своєї родини, у нього немає.
Я досі не можу повірити, що це сталося. Моя родина знову разом. Наше життя наповнилося колишнім теплом і любов\'ю. Я безмежно вдячна магу Захару за його допомогу, за його дар. Він врятував мою сім\'ю, повернув мені віру в добро і майбутнє. Якщо ви опинилися в подібній ситуації, я щиро, від усього серця раджу звернутися до нього. Номер Захара +380954248510 . Можна писати йому у ватсап, вайбер, телеграм