Коли мій чоловік пішов до іншої, моє серце просто розвалилося. Але біль від його відходу не був єдиним, що мене зламало. Мій бізнес, який я будувала роками, почав руйнуватися. Я не могла зібрати себе до купи, не могла зрозуміти, чому все йде не так. Чоловік пішов, а разом з ним пішло і моє відчуття стабільності, і бізнес почав валитися, як картковий будиночок. В той момент я відчула, що земля виривається з-під моїх ніг.Я сиділа одна в порожньому офісі, дивилася на порожні рахунки, на порожнє місце поруч — і не могла зрозуміти, як все так змінилося. Я не знала, де знайти сили, як все це пережити. Я була повністю розбитою, і, здавалося, більше немає шляху назад.Моя подруга порадила звернутися до Лілії. Спочатку я була скептична, не вірила в це все, але вже не було нічого втрачати. Я звернулася до неї в останній надії. І те, що Лілія мені сказала, вразило мене до глибини душі. Вона побачила, що на моєму житті, на моєму бізнесі та на наших стосунках лежать негативні сили, і саме це стало причиною краху.Лілія почала працювати, і кожен сеанс став для мене відновленням, кроком до нового початку. Вона не просто допомогла мені повернути чоловіка — вона очистила мене від тих енергетичних блоків, які заважали мені рухатися вперед. З кожним її сеансом я відчувала, як тяжкість відступає, і я почала знову бачити світло в кінці тунелю.
Через кілька тижнів мій чоловік повернувся. Спочатку це були складні розмови, вибачення, потім — справжнє каяття і бажання почати все заново. Я не могла повірити, але він був зі мною. І разом з його поверненням почав відновлюватися і бізнес. Я знову знайшла сили, знову почала вірити в себе. Завдяки Лілії, ми не тільки відновили стосунки, але й встали на ноги.
Я безмежно вдячна Лілії за те, що вона повернула мені не тільки чоловіка, а й мою віру в життя, в себе та в наше майбутнє. Якщо ви переживаєте щось подібне, я настійно рекомендую звернутися до неї. Вона справжній професіонал, і завдяки їй моє життя змінилося на краще. Тел. Viber / WhatsApp: +380 638 055 486
США: +1 (929) 713-3433
|