Показать сообщение отдельно
Старый 25.05.2025, 13:24
lena4 lena4 вне форума
Junior Member

Я зателефонувала до Лілі розбитою. Він пішов раптово, залишивши після себе тільки тишу, фотографії та мільйони «чому». Подруги радили забути. Серце - ні. Воно продовжувало кликати, сподіватися, страждати. Я телефонувала до Лілі не з цікавості - з останньої краплі болю. Подивилася в очі - і я зрозуміла: прикидатися не вийде. На стіл лягли карти. І раптом - \"Він не пішов. Він втратив себе. І ти все ще в його серці\". Ці слова встромилися, як стріли. Я затамувала подих. Вона розповіла про моменти, які знала тільки я і він: як він тримав мою руку тієї самої ночі, як ми мовчали разом, коли було занадто голосно. Я не вірила вухам. Вона не просто передбачала - ніби з\'єднувала нитки між нами, рвані й тонкі, але живі. \"У вас буде вибір. Пробачити - або піти назавжди. Він повернеться, але іншим. І ти маєш зрозуміти - чи любиш ти його справжнього, а не пам\'ять про нього\". Нічого не змінилося - крім мене. У грудях більше не було відчаю. Була тиша. Жива, справжня. І, можливо, - надія. Минуло два тижні. Він написав. Він просив вибачення. Він сказав, що все зрозумів. Я не знаю, чим усе закінчиться. Але я знаю: ворожка ЛІЛІЯ показала мені не майбутнє - вона показала мені моє серце. Спасибі вам, мила ЛІЛІЧКА. За ваше світло, вашу силу, вашу підтримку. Я назавжди буду пам\'ятати те, що ви для мене зробили.Ось її номер +380638055486 (вайбер) і +1 (929) 713-3433 (прийом)