Повернула тепло в родину”
Я й не помітила, коли саме зникло тепло. Ми жили разом, ділили побут, говорили про справи, про дітей… але не про нас. Він усе частіше затримувався на роботі, усе рідше дивився мені в очі. Я намагалася переконати себе, що це просто втома, що все мине. Але всередині — все стискалося. Я відчувала, що втрачаю його. І найстрашніше — я не знала, як його повернути.
Я плакала ночами. Тихо, щоб ніхто не чув. Я звинувачувала себе, я злилася на нього, я молилася, щоб він просто подивився на мене з тією теплотою, як колись. Але його погляд був порожнім.
Я прийшла до Марфи вже без віри, лише від болю. А вона — ніби відчула все без слів. Сказала: “Ти не одна. Між вами ще горить вогник, просто його засипало попелом”. Вона провела зі мною обряд очищення — через сльози, через силу роду, через жіночу енергію. Я ніби знову народилася.
І раптом — я відчула, як змінюється простір. Чоловік став дивитися інакше. Став чути. І вперше за довгий час він просто сів поруч, взяв мене за руку й сказав: “Пробач… я загубився”.
Ці слова я пронесу крізь усе життя.
Марфа не просто допомогла мені. Вона пробудила кохання, яке, як мені здавалося, померло. Але ні — воно спало. І тепер у нашому домі знову тепло. Живе. Справжнє.ЇЇ номер +380931150260 viber/WhatsApp/telegram
|