Показать сообщение отдельно
Старый 04.05.2025, 16:15
АНДРЕЙ... АНДРЕЙ... вне форума
Junior Member

Я не з тих чоловіків, хто одразу вірить у магію чи гадання. Але коли почалася війна — усе змінилося. Я дуже переживав за дружину і маленьку дитину. Ми вирішили, що їм буде безпечніше за кордоном, і я сам відправив їх туди… А потім вона наче стала чужою. Все менше дзвінків, все більше мовчання. І одного дня сказала: «Я подаю на розлучення».

Моє серце розбилося. Я пробував усе: дзвонив, писав, просив, говорив з її подругами, з мамою. Нічого не допомагало. Я звертався до кількох «фахівців» на цьому сайті — обіцяли багато, а результату не було.

І от коли вже опустилися руки — я натрапив на Марфу. Подзвонив, нічого не пояснював, просто подумав: «Справжня — сама все побачить». І вона побачила.

Вона одразу назвала, що між нами було, описала характер моєї дружини, згадала навіть імена, які ніхто не знав. Потім запитала: «А що з вашою тещею?» — і потрапила в саме серце. Те, про що я мовчав навіть перед собою.

Я попросив у Марфи допомоги. Вона сказала: «Дай мені три дні». І на третій день… дружина подзвонила. Сама. Говорила довго, плакала. А ще через тиждень — вона приїхала.

Зараз ми знову разом. Ми говоримо, сміємося, обіймаємо дитину. І все це — завдяки Марфі. Вона не просто допомогла — вона повернула мене до життя.

Дякую вам, Марфо, від щирого серця. Ви — дар Божий.
Рекомендую всім, хто справді хоче змінити свою долю.ЇЇ номер +380931150260 viber/WhatsApp/telegram