З Новим роком! Хочу поділиться і, можливо, комусь допомогти. На що й сподіваюся. Зверталася я до мага Андрія (його номер телефону +380932169225 ) Справа як була... Одна знайома повернула з його допомогою чоловіка в сім\'ю від коханки і розповідала мені по секрету. Я вирішила теж звернутися, хоча проблема була в іншому. Власне звернулася до нього поворожити, щоб допоміг із бізнесом чоловікові, а то партнери постійно підставляли, грошей і клієнтів до пуття не було, ще й борги... Загалом, самі лише збитки та нерви... Андрій, зробивши розклади й провівши діагностику, не запитуючи ніяких деталей, імен і дат, тільки за фото, розповів мені такі деталі й моменти з життя, що ніхто про це знати не міг, - я була вражена й попросила допомогти. Андрій знайшов проблему і з\'ясувалося, що це один із бізнес-партнерів постарався - без магії не обійшлося - підступи такі від заздрості й не тільки. Попросила зробити чистку, захист дуже хороший і щоб замовники були. У кілька сеансів вирішили ці проблеми всі. Через кілька тижнів, слава Богу, все в норму прийшло - і достаток є, і клієнти, а всі непотрібні люди самі відсіялися. Чоловік так і не знає, що це за допомогою Андрія. Самі розумієте, як багато чоловіків до цього ставляться... ось і я не стала розповісти своєму. Але найголовніше результат. А він є! Спасибі велике Андрію за його внесок і допомогу таку. Тепер тільки до нього і звертаюся в міру необхідності.
|