Показать сообщение отдельно
Старый 27.06.2024, 08:33
GALINAHH GALINAHH вне форума
Junior Member

Мене чоловік проміняв на іншу! Раніше я для чоловіка була всім-і раптом все різко змінилося. Він став холодний, віддалився.Під приводом ходив на пробіжку, а сам на довгі години пропадав з дому. Не випускав з рук телефон.У ньому більше не було не теплоти,ні ніжності-тільки до мене роздратування.Одного разу він зібрав речі і пішов. Як же було прикро, сльози душили постійно. Через тиждень я взяла себе в руки, вирішила що треба його повернути будь-якими шляхами.Сам Боженька напевно допоміг, щоб я знайшла Мілену, я вислала їй фото, розповідати їй нічого стала.Коли вона почала говорити мене вона вразила просто.. почала називати імена, розповіла про нього, про його співмешканку, хто вона і як звуть.Я була в шоці ... Я попросила про допомогу її.Пройшло десять днів, і він мені зателефонував. Сказав, що нудьгує за мною і не може без мене.Я звичайно його пробачила і прийняла назад, адже я без нього не могла жити.Я дуже вдячна Мілені що повернула мені чоловіка.Залишаю її номер +80936532445 Whats app/Viber