В середині розривалась від болю ,коли він сказав ,що більше не любе,що не хоче мене.Слухаючи слова чоловіка з яким прожила 7 років душа в душу....це м\'яко кажучи я була в Вогні ...Він сказав що в нього є інша.Знаєте я спочатку не помічала його змін ,в поведінці ,бо маленька дитина,було не до цього.Але потім,спочатку став запізнюватись,закриватись в ванній на години,телефон на паролі,якого не Можно було брати в руки...все почалось мабудь з цього...але він такі мені слова наговорив не хороші ...Як я плакала,пишучи це все,згадую аж мороз по шкірі...я була розгублена ,ранена,опустошена ....але себе взяла до рук і сказала собі,борись,потрібно боротися...
Знайшла Варю тут...Скептично як що чесно я до цього відносилась ,але іншого виходу не бачила...набравши її,я їй вислала лише фото,і більше нічого.Вона здивувала м\'яко кажучи.Одразу сказала ім\'я моєї суперниці.Потім мого чоловіка.Описала такі подробиці ,що я була в шоці.авжеж я попросила її про допомогу .Девчата він пройшов до мене через 7днів.Сказав що помилився,Що цей весь час було йому важко без мене ,що любить тільки мене одну.Зараз у нас все добре,ми разом.Ми знову родина.Варю дуже дякую Вам за те ,зо мені допогли досягнути свого щастя.Ось її телефон +380632574828
|