Горит свеча в полночный час * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Я снова думаю о Вас. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Цвет Ваших губ,свет ваших глаз * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Я вижу в явь или мираж?! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *С тех самых пор, как в первый раз, * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * В тот ясный день, увидел Вас * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Весь белый свет вокруг погас. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Все время думаю о Вас! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *О...! Вы-прелестное созданье, * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Дитя невинной красоты! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Воплощены в Вас все мечтанья . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Свет глаз моих- прекрасны Вы !!!
21:42
|